dvbb_baner.jpg

Djeca se u Vrtić dovode najkasnije do 9 sati.

Između 730 i 830 sati poslužuje se doručak.

Vrijeme do 9 sati je vrijeme sakupljanja, vrijeme u kojem se djeca po vlastitom izboru, uz poticaje odgajateljice igraju u malim skupinama. U tom vremenu djeca imaju najviše prilike da započnu igru koju vole, da izaberu za sebe ulogu koju žele, a odgajateljica ima više prilike za individualni pristup djeci kojoj je to potrebno.

Tijekom dana djeca cijele skupine će se okupiti u jednoj ili možda više zajedničkih aktivnosti, već prema njihovim interesima. No i tada se svako dijete može ne uključiti i izabrati za sebe nešto drugo. Odgajateljica će se pobrinuti da izbor bude primjeren interesu i potrebama djeteta, ali ga i nenametljivo poticati na sudjelovanje.

Ručak je u 11 sati.

Popodnevni odmor traje do užine; u 14 sati završava dnevni odmor i započinje užina.

Dijete ima neprestanu i jaku želju za aktivnošću, koja se ogleda u njegovoj igri. Igra je temeljna, dominantna dječja aktivnost u kojoj svako dijete provodi veći dio vremena. U igri kroz vlastiti aktivitet, dijete najbrže razvija fizički i psihički sebe i svoju osobnost, a istovremeno izražava svoja raspoloženja, osjećaje, ulazi u raznovrsne odnose i ponašanja, i uspostavlja bogatu komunikaciju.

IGRA JE OSNOVA SVIH AKTIVNOSTI DJETETA U NAŠEM VRTIĆU, KOJOJ NASTOJIMO OSIGURATI SREDINU BOGATU EMOCIONALNIM ,MATERIJALNIM I KULTURNIM POTICAJIMA.

Tko je Online

Imamo 6 gostiju i nema članova online

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com